Agape Apartmanház

Budapest
Agape Apartmanház BudapestAgape Apartmanház BudapestAgape Apartmanház BudapestAgape Apartmanház BudapestAgape Apartmanház BudapestAgape Apartmanház BudapestAgape Apartmanház BudapestAgape Apartmanház BudapestAgape Apartmanház BudapestAgape Apartmanház BudapestAgape Apartmanház BudapestAgape Apartmanház BudapestAgape Apartmanház BudapestAgape Apartmanház BudapestAgape Apartmanház BudapestAgape Apartmanház BudapestAgape Apartmanház BudapestAgape Apartmanház BudapestAgape Apartmanház BudapestAgape Apartmanház Budapest

Ajánlatkérés

 

OTP, MKB, K&H

Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Az egy-háromszobás központi elhelyezkedésű apartmanok új épületekben találhatóak, az Akácfa utcában, néhány lépésre a Blaha Lujza tértől.

A szálláshely nagyon jó közlekedési adottságokkal rendelkezik: öt perces séta a 4-6-os villamos megállója és a metró. A legfontosabb látnivalók gyalog és metróval is egyszerűen megközelíthetőek.

Szolgáltatások

A budapesti szállás területén díjmentes WiFi internet-hozzáférés biztosított. Külön díj ellenében parkolási lehetőség biztosítható helyben, előzetes foglalás szükséges.

Stúdió

A 35 m²-es studiok egy szobás, amerikai konyhás, saját fürdőszobás lakások, maximum 3 vendég számára. A konyha teljesen felszerelt, a fürdőszobában kád vagy zuhanyozó, hajszárító, törölköző áll rendelkezésre.

Egy hálószobás apartman

Az 50 m² alapterületű egy hálószoba + nappalis lakások akár 5 vendég számára is elegendő ággyal rendelkeznek. A konyha teljesen felszerelt, a fürdőszobában kád vagy zuhanyozó, mosógép, hajszárító, törölköző áll rendelkezésre.

Két hálószobás apartman

A 65 m² alapterületű, tágas két hálószoba + nappalis lakások akár 6 vendég számára is elegendő ággyal rendelkeznek. A konyha teljesen felszerelt, a fürdőszobában kád vagy zuhanyozó, mosógép, hajszárító, törölköző áll rendelkezésre.

Hasonló szállások