Amadeus Apartmanok

Budapest
Amadeus Apartmanok BudapestAmadeus Apartmanok BudapestAmadeus Apartmanok BudapestAmadeus Apartmanok BudapestAmadeus Apartmanok BudapestAmadeus Apartmanok BudapestAmadeus Apartmanok BudapestAmadeus Apartmanok BudapestAmadeus Apartmanok BudapestAmadeus Apartmanok BudapestAmadeus Apartmanok BudapestAmadeus Apartmanok BudapestAmadeus Apartmanok BudapestAmadeus Apartmanok BudapestAmadeus Apartmanok BudapestAmadeus Apartmanok BudapestAmadeus Apartmanok Budapest

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Az Amadeus budapesti apartmanjai központi fekvésűek, önellátóak és teljesen bútorozottak. Az egyszerű és praktikus berendezésű lakások minden esetben a belvárosban találhatóak, gyalogos távolságra Budapest fő nevezetességeitől, legjobb éttermeitől, sétálóutcáitól és szórakozóhelyeitől.

Egyedi igényeinek megfelelően választhat a híres sétálóutcában, a Váci utcában elhelyezkedő apartmanok vagy a szórakozóhelyekhez közelebbi lakások, esetleg az elegáns Andrássy úton fekvő apartmanok közül.

Szolgáltatások

A budapesti apartmanokba érkező vendégek számára a szállás munkatársainak minden helyismerete rendelkezésre áll, a személyzet örömmel válaszol bármilyen kérdésre, ami Budapestet illeti, legyen az a szabadidős tevékenységekkel, a műemlékekkel, a vásárlással, az éttermekkel, vagy a pubokkal kapcsolatos. Mindegyik apartman közelében van biztonságos parkolási lehetőség, külön díj ellenében.

Apartmanok

Az apartmanok alapterülete 50-80 négyzetméter között mozog, a legkisebb lakás 4 fő, a legnagyobb pedig 8 fő kényelmes elszállásolását tudja biztosítani.  A lakások 1, 2 vagy 3 szobásak, és minden esetben konyha és 1 vagy 2 fürdőszoba tartozik hozzájuk.

Az egyszobás apartmanok 2, maximum 3 fő elszállásolására alkalmasak, 42 m2 alapterületűek, és egy szoba, konyha, fürdőszoba és TV tartozik hozzájuk.

A kétszobás lakásokban maximum 5-6 fő szállása biztosítható az apartman alapterületétől függően, mely 48 m2-től akár 71 m2-ig is terjedhet. A lakás felszereltsége ez esetben is konyhából, fürdőszobából és TV-ből áll a két szobán túl. Az Amadeus Apartments összesen 7 különböző 2 szobás apartmannal várja vendégeit.

A háromszobás apartmanok alapterülete 50-től 80 m2-ig terjed, és ideálisak többgyermekes családok vagy kisebb baráti társaságok elszállásolására 4-7 főig alapterülettől függően. A lakások felszereltsége a három szobán kívül konyhát, egy vagy két fürdőszobát és televíziót tartalmaz.

Hasonló szállások