Karma Boutique Apartmanok

Budapest
Karma Boutique Apartmanok BudapestKarma Boutique Apartmanok BudapestKarma Boutique Apartmanok BudapestKarma Boutique Apartmanok BudapestKarma Boutique Apartmanok Budapest

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A Karma Boutique Apartman igazán egyedülálló belvárosi szállást kínál az éttermekkel és kávézókkal teli, nagy fákkal övezett Liszt Ferenc téren.

A térről akár az elegáns Andrássy úton végigsétálva is eljuthat a város szívébe, a sétálóutcákhoz és a Szent István Bazilikához mindössze 10 perc alatt. Pár percre található az Operaház, a pesti broadway színházai, és az egész környék kiváló éttermekkel, elegáns üzletekkel csábít. Innen minden fontos látnivaló elérhető gyalog, de ha mégis metróra vagy villamosra szállna, a legközelebbi megállókig csupán 3 percet kell sétálnia.

Elegáns, tágas belső tereivel, modern, ízléses berendezésével, és az autók zajától mentes elhelyezkedésével a Karma Boutique Apartmanok zavartalan kényelmet biztosítanak mindenki számára. A magánapartmanok recepcióval nem rendelkeznek, ezért az érkezés időpontját előzetesen jelezni kell.

Apartmanok

A Karma Boutique Apartman egy-, két- és három hálószobás lakásokat kínál vendégeinek. A kisebb apartmanok egy hálóból és egy TV-vel, DVD lejátszóval ellátott nappaliból állnak, ahonnan teljesen felszerelt konyha nyílik. Mindegyik apartmanban biztosított az ingyenes WiFi hozzáférés.

A kéthálós apartmanban franciaágy és kihúzható kanapé található, kérésre pótágyak is rendelkezésre állnak.

A háromszobás apartman két hálóból és egy nappaliból áll, 65 m2-en nyújt teljes komfortot. Mindkét hálóban franciaágyak találhatóak, kérésre pótágyak is elérhetőek. A fürdőben fürdőkád, zuhanyzó biztosított, a toalett külön helyiségben található.

Hasonló szállások