Báró Eötvös Loránd Menedékház

Dobogókő
Báró Eötvös Loránd Menedékház DobogókőBáró Eötvös Loránd Menedékház DobogókőBáró Eötvös Loránd Menedékház DobogókőBáró Eötvös Loránd Menedékház DobogókőBáró Eötvös Loránd Menedékház DobogókőBáró Eötvös Loránd Menedékház DobogókőBáró Eötvös Loránd Menedékház Dobogókő

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Újranyitott Dobogókőn a Báró Eötvös Loránd Menedékház! Felujított szobákkal várja kedves vendégeit! A Ház és a mellette levő kilátó adja a Pilis, a Prédikálószék, a Vadálókövek, és mögöttük a Duna legpompásabb panorámáját.

Szolgáltatások

Étterem, söröző, kert. Díjmentesen használható vezeték nélküli Internet az egész épületben. A hotel közelében a parkolás az utcán ingyenes. A szálloda kérésre babaágyat tud biztosítani. Háziállatok térítés ellenében bevihetők.

Szobák

A 11 szoba mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik, ágyneműt, törölközőt szintén adunk vendégeinknek. A földszinti és a tetőtéri szobáink, televízióval is fel vannak szerelve.

A földszinten 3 darab északi oldalra /kilátóra néző/ szobánk van, 2 illetve 2+1 ágyas. Az első emeleten van a  turista kategória,  2 darab északi fekvésű 8 férőhelyes /meletes ágyas/, 1 darab déli fekvésű 6 férőhelyes /emeletes ágyas/ szoba. Az első emeleten van még 1 darab szintén déli fekvésű 3 férőhelyes /francia ágyas + egy külön ágy/ szoba. A második emeleten, vagyis a tetőtérben 2 darab északi fekvésű, és 2 darab déli fekvésű szoba van, mind a 4 szoba 3 fő befogadására alkalmas.

Hasonló szállások