Platán Panzió

Dobogókő
Platán Panzió DobogókőPlatán Panzió DobogókőPlatán Panzió DobogókőPlatán Panzió DobogókőPlatán Panzió DobogókőPlatán Panzió DobogókőPlatán Panzió DobogókőPlatán Panzió DobogókőPlatán Panzió DobogókőPlatán Panzió Dobogókő

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A Platán Panzió a Pilis-hegység 700 méter magas csúcsán, a tölgy, bükk és fenyőerdők háromszögében található, mindössze félórányi autóútra a fővárostól. Bármely évszakban látogat el hozzánk, a természet mindig a szebbik arcát mutatja Önnek, Dobogókő különleges mikroklímájának köszönhetően. A nyári kánikulában enyhülést talál, az ősz csodálatos színeivel kápráztatja el, míg télen a hónapokig tartó fehérség és a szinte állandó napsütés várja.

Szolgáltatás

Éttermünk rendkívül barátságos és meleg hangulatú, melyhez tartozik egy óriási fapallós szabadtéri terasz is. A dohányosokra és a nemdohányosokra egyaránt gondoltunk, amikkor egy teljesen különálló dohányzó éttermet alakítottunk ki panziónkon belül.

Panziónkban családias hangulattal várjuk. A pihenés mellett sokat kirándulhat, vagy akár kerékpározhat az ország legkiterjedtebb erdei aszfaltos kerékpárútjain. Panziónk szomszédságában igen kellemes hangulatú uszodát, szaunát, tenisz pályát, és bowling pályát talál, télen a felvonós sípályán síelhet. Ha szereti a termálfürdőket, akkor mindössze 15 perc autóútnyira találhatja az esztergomi fedett-nyitott termál élményfürdőt. További 3 percet autózva, az új Mária Valéria hídon átkelve, Szlovákia egyik legkellemesebb fedett-szabadtéri élmény-termálfürdőjét élvezheti. Programjai során meglátogathatja a festői szépségű Szentendre hangulatos utcáit, Duna parti sétányait, vagy megcsodálhatja a közeli Esztergomot, de akár behajózhat a Dunán Budapest szívébe végigsétálva a város leglátványosabb részein.

Szobák

Panziónk 11 szobával rendelkezik, melyek mindegyike színes tévével és önálló fürdőszobával felszerelt. Díjmente vezeték nélküli Internet hozzáférés áll rendelkezésre az egész épületben.

Hasonló szállások