Hotel Ködmön

****
Eger
Hotel Ködmön**** EgerHotel Ködmön**** EgerHotel Ködmön**** EgerHotel Ködmön**** EgerHotel Ködmön**** EgerHotel Ködmön**** EgerHotel Ködmön**** EgerHotel Ködmön**** EgerHotel Ködmön**** EgerHotel Ködmön**** EgerHotel Ködmön**** EgerHotel Ködmön**** EgerHotel Ködmön**** EgerHotel Ködmön**** EgerHotel Ködmön**** EgerHotel Ködmön**** EgerHotel Ködmön**** EgerHotel Ködmön**** EgerHotel Ködmön**** EgerHotel Ködmön**** Eger

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A zamatos borairól híres Szépasszonyvölgyben várja vendégeit Eger legújabb wellness szállodája, a négycsillagos Hotel Ködmön. A vendégeket nemcsak a völgy változatos gasztronómiai és kulturális programjai, hanem a szálloda sokrétű, igényes szolgáltatásai is kényeztetik.

Wellness

A Ködmön hotel wellness részlege teljes relaxációt és feltöltődést biztosít.

  • fényterápiás pezsgőfürdő, élményelemekkel
  • török gőzfürdő
  • finn szauna
  • álló szolárium
  • masszázs

Szobák

A Hotel Ködmön 16 superior, 2 superior lux szobával és 2 lakosztállyal gondoskodik vendégei elhelyezéséről. Mindegyik erkélyes, klimatizált és zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. Az LCD TV, a minibár és a széf is a felszereltség része. A lakosztályokban és a superior lux szobákban egri bor és csokoládé bekészítés is várja a vendégeket, valamint a fürdőszobában beépített jacuzzi van.

Rendezvények

A szállodában 80 fő befogadására alkalmas, a legmodernebb technikával felszerelt szekcionálható rendezvényterem üzleti és privát összejövetelek, tréningek és egyéb események megrendezéséhez nyújt ideális helyszínt.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások