Panoráma Hotel

***
Eger
Panoráma Hotel*** EgerPanoráma Hotel*** EgerPanoráma Hotel*** EgerPanoráma Hotel*** EgerPanoráma Hotel*** EgerPanoráma Hotel*** EgerPanoráma Hotel*** EgerPanoráma Hotel*** EgerPanoráma Hotel*** EgerPanoráma Hotel*** EgerPanoráma Hotel*** EgerPanoráma Hotel*** Eger

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A Mátra és a Bükk hegység lábánál, Eger belvárosának közelében, a vár fölött, csendes kertvárosi környezetben várja vendégeit a 3* superior kategóriájú Panoráma Hotel.

Az egri szállodából csodás panoráma nyílik a városra és a környező hegyekre. Többszörösen díjazott kertjében ping-pong asztal, lengőteke és kerti grillező biztosítja a kikapcsolódást.

Wellness

A szálloda wellness szolgáltatásai segítenek a kikapcsolódásban, teljes testi-lelki felüdülést nyújtanak.

  • pezsgőfürdő
  • finn szauna
  • masszázs

Szobák

A Panoráma Hotel szobái fürdőszobával, műholdas televízióval, minibárral, hajszárítóval és ingyenes WiFi csatlakozással felszereltek. A nagyméretű szobákban DVD lejátszó is található.

Normálméretű zuhanyzós szoba

A szoba franciaágyas, zuhanyzós fürdőszoba kapcsolódik hozzá. A szobában van tévé, minibár, éjjeli szekrény, fésülködő asztal és széf is.

Nagyméretű zuhanyzós szoba

A tágas szoba franciaágyas, zuhanyzós fürdőszoba kapcsolódik hozzá. A szobában van tévé, minibár, éjjeli szekrény, fésülködő asztal és széf is.

Nagyméretű pezsgőfürdőkádas szoba

A tágas szoba franciaágyas, fürdőszobájában pezsgőfürdőkád gondoskodik a vendégek kikapcsolódásáról. A szobában van tévé, minibár, éjjeli szekrény, fésülködő asztal és széf is.

Nagyméretű pezsgőfürdőkádas, körpanorámás szoba

A tágas szoba franciaágyas, fürdőszobájában pezsgőfürdőkád gondoskodik a vendégek kikapcsolódásáról. A szobából csodás körpanoráma nyílik a városra és a környező dombokra, tévé, minibár, éjjeli szekrény, fésülködő asztal és széf is van benne.

Hasonló szállások

  • Hotel Senator-Ház*** Eger Eger történelmi főterén, egy gyönyörű, 18. századi épületben várja vendégeit a háromcsillagos …
  • Hotel Ködmön**** Eger A zamatos borairól híres Szépasszonyvölgyben várja vendégeit Eger legújabb wellness szállodája, a …
  • Hunguest Hotel Flóra*** Eger A gyógyvízforrások központjában, a városi strand és a versenyuszoda közvetlen szomszédságában, a …