Lorelei Panzió

Gyenesdiás
Lorelei Panzió GyenesdiásLorelei Panzió GyenesdiásLorelei Panzió GyenesdiásLorelei Panzió GyenesdiásLorelei Panzió GyenesdiásLorelei Panzió GyenesdiásLorelei Panzió GyenesdiásLorelei Panzió GyenesdiásLorelei Panzió GyenesdiásLorelei Panzió GyenesdiásLorelei Panzió GyenesdiásLorelei Panzió GyenesdiásLorelei Panzió GyenesdiásLorelei Panzió Gyenesdiás

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A Balaton északi partján, a Keszthelyi-dombság lábánál, Gyenesdiáson várja vendégeit a családias hangulatú Lorelei Panzió. A szálláshely közelében két strand is található, egy kisebb, amelyik főleg gyerekkel érkezőknek ideális, valamint egy nagyobb, ahol többféle sportolási lehetőség is rendelkezésre áll.

Szolgáltatások

A panzióhoz szép kert tartozik, ahol a játszótér és a pingpongasztal mellett többek között egy medence is helyet kapott. Az autóval érkező vendégek is a kert területén parkolhatnak. A panzió vendégeinek lehetőségük van kerékpárbérlése, hiszen a környék számos látnivalót kínál, de vitorlázni is lehet.

Szobák

A gyenesdiási Lorelei Panzió 3-3 két-, illetve háromágyas szobában, valamint 2 családi szobában kínál elhelyezést vendégeinek. A két- és háromágyas szobákban pótágy elhelyezésére is lehetőség van. A szobákhoz zuhanyzós fürdőszoba tartozik, a hűtőszekrény, a minibár, a szobai széf, a mennyezeti ventilátor és a kábeltelevízió is a felszereltség része.

Hasonló szállások