Zöldház Bio Panzió

Gyenesdiás
Zöldház Bio Panzió GyenesdiásZöldház Bio Panzió GyenesdiásZöldház Bio Panzió GyenesdiásZöldház Bio Panzió GyenesdiásZöldház Bio Panzió GyenesdiásZöldház Bio Panzió GyenesdiásZöldház Bio Panzió GyenesdiásZöldház Bio Panzió Gyenesdiás

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A Balaton északi partján, Gyenesdiáson várja az egészséges életmód híveit Magyarország első bio panziója, a Zöldház Bio Panzió. A Zöldház az első olyan panzió Magyarországon, amely bio élelmiszerekből készült, illetve vegetáriánus, de mégis ízletes és magyaros konyhával várja az egészségtudatos és a vegetáriánus táplálkozás híveit.

Szolgáltatások

A balatoni panzió saját étterme a bio alapanyagokon kívül a liszt- és tejérzékenyek igényeit is kielégíti. Az épülethez tartozó 2500 m2-es kert egy része ingyenes parkoló. A ház mögötti részen lévő medence nyáron tesz igazán jó szolgálatot. A hosszú telek kiváló “elvonuló” helyszín, buddhista elvonulás vagy jógatáborok számára is ideális helyszín. Szaunázás, tornaterem-használat és masszázslehetőség is adott.

Szobák

A Zöldház Bio Panzió 4 apartmanjában és 10 darab kétágyas szobájában 48 személy számára tud szálláslehetőséget biztosítani. Az apartmanok és a szobák eltérő felszereltséggel rendelkeznek, mellyel az eltérő igényeket igyekeznek kielégíteni. A fürdőszoba egységesen zuhanyzókabinos.

Hasonló szállások

  • Lorelei Panzió Gyenesdiás A Balaton északi partján, a Keszthelyi-dombság lábánál, Gyenesdiáson várja vendégeit a családias …