Hotel Délibáb

****
Hajdúszoboszló
Hotel Délibáb**** HajdúszoboszlóHotel Délibáb**** HajdúszoboszlóHotel Délibáb**** HajdúszoboszlóHotel Délibáb**** HajdúszoboszlóHotel Délibáb**** HajdúszoboszlóHotel Délibáb**** HajdúszoboszlóHotel Délibáb**** HajdúszoboszlóHotel Délibáb**** HajdúszoboszlóHotel Délibáb**** HajdúszoboszlóHotel Délibáb**** Hajdúszoboszló

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Hajdúszoboszló szívében található a négycsillagos Hotel Délibáb, amely a város egyik legkedveltebb szállodája. Vonzereje egyedi adottságaiban és széles körű, a modern kor igényeit követő, magas színvonalú szolgáltatásaiban rejlik. A hotel közvetlen átjárást biztosít Európa legnagyobb termálvizű fürdőkomplexumába, a hajdúszoboszlói gyógyfürdőbe.

Szolgáltatások

A Délibáb Hotel éttermeiben a legfrissebb alapanyagokból, a legmodernebb főzési technológiákkal készült ételeket kínálják, hagyományos fogásokat és modern, látványos ételkompozíciókat egyaránt. A szálloda cukrászdájában és kávézójában sütemények és kávékülönlegességek, a sörbárban darts, csocsó és biliárd várják a vendégeket.

Szobák

A 245 vadonatúj szobát kínáló szálloda vendégszerető személyzettel várja a kikapcsolódást, nyugalmat és felfrissülést kereső vendégeket.

Rendezvények

A hajdúszoboszlói szálloda rendelkezik a környék egyik legnagyobb és legjobban felszerelt konferenciatermével, amely a családi, baráti összejövetelektől a több száz fős konferenciákig bármilyen típusú rendezvény kiszolgálására alkalmas.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások