Hotel Barátság

***
Hajdúszoboszló
Hotel Barátság*** HajdúszoboszlóHotel Barátság*** HajdúszoboszlóHotel Barátság*** HajdúszoboszlóHotel Barátság*** HajdúszoboszlóHotel Barátság*** HajdúszoboszlóHotel Barátság*** HajdúszoboszlóHotel Barátság*** HajdúszoboszlóHotel Barátság*** HajdúszoboszlóHotel Barátság*** HajdúszoboszlóHotel Barátság*** HajdúszoboszlóHotel Barátság*** HajdúszoboszlóHotel Barátság*** HajdúszoboszlóHotel Barátság*** HajdúszoboszlóHotel Barátság*** HajdúszoboszlóHotel Barátság*** HajdúszoboszlóHotel Barátság*** HajdúszoboszlóHotel Barátság*** HajdúszoboszlóHotel Barátság*** HajdúszoboszlóHotel Barátság*** Hajdúszoboszló

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Hajdúszoboszlón, a napsütéses alföldi fürdővárosban várja vendégeit a 3* superior kategóriájú Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda.

A Barátság Hotel a város legmagasabb épülete, ezért a szobák erkélyéről csodás kilátás nyílik. A szálloda felújított szobákkal, wellness részleggel és házon belül igénybe vehető gyógykezelésekkel gondoskodik a vendégek kényelméről.

Wellness

A hajdúszoboszlói Hotel Barátság a két különböző hőfokú gyógyvizes medence és a gyógyszolgáltatások mellett wellness és egészségmegőrző programokat is kínál.

  • termálcsarnok fedett és szabadtéri gyógymedencékkel, élményelemekkel
  • finn szauna
  • infra szauna
  • gőzfürdő
  • kneipp-kúra medence
  • kondiciónáló terem
  • relaxációs kezelések
  • masszázsok
  • csoportos fitness foglalkozások animátorral
  • bioétkezés

Szobák

A Barátság wellness szálló 117 teljesen felújított kétágyas szobában és 15 új apartmanban nyújt elhelyezést a gyógyulni és kikapcsolódni vágyó vendégek számára. Az üzleti ügyben utazók számára 2 Business apartmant, a családok részére pedig 2 családi szobát alakítottak ki. A különlegességek kedvelőit pedig a korabeli stílusban berendezett Hajdú szoba várja. Valamennyi szoba erkéllyel, televízióval, telefonnal, fürdőszobával, minibárral, szobaszéffel és WiFi internet elérhetőséggel felszerelt.

A mozgáskorlátozott vendégek részére a földszinten alakítottak ki két speciális szobát, ezen kívül a főbejáratnál korlátlift, a szállodán belüli mozgásnál pedig lépcsőn járó berendezések segítik a mozgást. A gyógymedencékbe emelő szerkezet könnyíti a bejutást.

Rendezvények

A hajdúszoboszlói szálloda alagsorában kapott helyet a konferencia központ, ahol egy 300 fő befogadására alkalmas konferenciaterem, és három egyenként 50 személyes szekcióterem kapott helyet. Emellett rendelkezésre áll további két tárgyaló és egy 70 személyes szekcióterem is. A szállodának van egy szivarszobája is, dohányozni csak itt lehet.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások