Hotel Hőforrás

***
Hajdúszoboszló
Hotel Hőforrás*** HajdúszoboszlóHotel Hőforrás*** HajdúszoboszlóHotel Hőforrás*** HajdúszoboszlóHotel Hőforrás*** HajdúszoboszlóHotel Hőforrás*** HajdúszoboszlóHotel Hőforrás*** HajdúszoboszlóHotel Hőforrás*** HajdúszoboszlóHotel Hőforrás*** HajdúszoboszlóHotel Hőforrás*** HajdúszoboszlóHotel Hőforrás*** Hajdúszoboszló

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A háromcsillagos Hotel Hőforrás a reumások Mekkájaként is emlegetett Hajdúszoboszló kiemelt üdülőövezetében várja a vendégeit.

A Hőforrás Hotel jó választás a városi gyógyfürdő közelsége miatt, de a hajdúszoboszlói szálloda saját fürdőrészleggel és gyógyászattal is rendelkezik. Kényelmes szobákkal, kiváló étteremmel és zárt parkolási lehetőséggel gondoskodik a vendégek kényelméről.

Wellness

A Hotel Hőforrásnak saját gyógyászata és szakrendelése van. Orvosi gyógymasszázs, frissítő masszázs, gyógytorna, víz alatti torna, tangentor, iszappakolás, elektroterápiás kezelések segítik a mihamarabbi gyógyulást. A szálloda épületében fedett termál medence, pezsgőfürdő, szauna és szolárium is van, és a közelben lehet teniszezni is.

Szobák

A hajdúszoboszlói Hotel Hőforrásnak 93 db kétágyas fürdőszobás szobája van, egy részük pótágyazható. A szobák majdnem mindegyike erkélyes, mindegyik szoba műholdas televízióval, minibárral és telefonnal felszerelt.

Hasonló szállások