Siesta Club Hotel

***
Harkány
Siesta Club Hotel*** HarkánySiesta Club Hotel*** HarkánySiesta Club Hotel*** HarkánySiesta Club Hotel*** HarkánySiesta Club Hotel*** HarkánySiesta Club Hotel*** HarkánySiesta Club Hotel*** HarkánySiesta Club Hotel*** HarkánySiesta Club Hotel*** HarkánySiesta Club Hotel*** HarkánySiesta Club Hotel*** HarkánySiesta Club Hotel*** HarkánySiesta Club Hotel*** HarkánySiesta Club Hotel*** Harkány

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A háromcsillagos Siesta Club Hotel Harkány alig 150 méterre fekszik a világhírű harkányi termálfürdőtől.

Harkányfürdőt a gyógyfürdő mellett szubmediterrán klímája, a Villányi-borvidék közelsége és a közelben lévő rengeteg kirándulási lehetőség teszi Magyarország egyik legkedveltebb üdülőhelyévé. A termálfürdő mozgásszervi és nőgyógyászati megbetegedések kezelésére alkalmas, de a harkányi gyógyvíz ivóvízként jót tesz a gyomorbántalmaknak is. A szállodától a város minden érdekes látnivalója könnyen elérhető gyalog vagy kerékpáron.

Szolgáltatások

A harkányi szállodában gyógymasszázs és fodrászat is üzemel, valamint egy hangulatos étterem és egy pizzéria is várja a vendégeket.

Szobák

A Hotel Siesta Club 81 hangulatos apartmant kínál teljesen felszerelt konyhával. A apartmanok 1 és 1,5 szobásak, legtöbbjük a csendes udvarra és a kertre néz.

Egyszobás apartman

Az apartmanban két ágy van, de pótágy elhelyezésére is van mód.

Másfélszobás apartman

Az apartman négyágyas, pótágyazási lehetőség biztosított.

Hasonló szállások