Ametiszt Hotel

***
Harkány
Ametiszt Hotel*** HarkányAmetiszt Hotel*** HarkányAmetiszt Hotel*** HarkányAmetiszt Hotel*** HarkányAmetiszt Hotel*** HarkányAmetiszt Hotel*** HarkányAmetiszt Hotel*** HarkányAmetiszt Hotel*** HarkányAmetiszt Hotel*** HarkányAmetiszt Hotel*** Harkány

Ajánlatkérés

 

OTP, MKB, K&H

Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A főutca zajától védve, de a központhoz és a híres gyógyfürdőhöz mégis közel várja vendégeit a háromcsillagos Hotel Ametiszt Harkányban.

A mediterrán gyógyüdülőhely tiszta levegője és a villányi borvidék kitűnő borai mind hozzájárulnak a teljes kikapcsolódáshoz, a közeli Pécs és a siklósi vár is tartalmas időtöltést ígér. A harkányi szálloda különös gonddal ápolt kertje az év minden időszakában kellemes látványt nyújt.

Szobák

Az Ametiszt Hotel 23 kétágyas és 4 háromágyas szobában nyújt szállást vendégeinek. A szálloda különlegessége, hogy Harkány központjában kertkapcsolatos szobákat tud biztosítani. A korszerűen berendezett szobák parkettásak, az ablakok szúnyoghálósak, fürdőszoba is tartozik hozzájuk. A tv, a hűtőszekrény, a WiFi, a szobaszéf és a hajszárító a felszereltség része. Családok számára összenyitható szobákban tudnak elhelyezést biztosítani. A szobák többsége teraszos, bútorokkal berendezett. Az emeleti szobák klimatizáltak, ezek felár ellenében vehetők igénybe.

Hasonló szállások