Hotel Aquamarin

***
Hévíz
Hotel Aquamarin*** HévízHotel Aquamarin*** HévízHotel Aquamarin*** HévízHotel Aquamarin*** HévízHotel Aquamarin*** HévízHotel Aquamarin*** HévízHotel Aquamarin*** HévízHotel Aquamarin*** HévízHotel Aquamarin*** HévízHotel Aquamarin*** HévízHotel Aquamarin*** HévízHotel Aquamarin*** HévízHotel Aquamarin*** HévízHotel Aquamarin*** HévízHotel Aquamarin*** HévízHotel Aquamarin*** HévízHotel Aquamarin*** HévízHotel Aquamarin*** HévízHotel Aquamarin*** HévízHotel Aquamarin*** HévízHotel Aquamarin*** Hévíz

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A Hotel Aquamarin *** Hévíz nyugodt, csendes városrészében található egy közel másfél hektáros parkosított területen, a központtól 5 perc sétára, a világhírű Tófürdőtől mindössze 800 méterre. Saját tulajdonú termálkúttal rendelkezik, mely értékes gyógyvízzel telíti meg a szálloda két beltéri gyógyfürdőmedencéjét. A növényi ritkaságokban is gazdag parkban van még egy 160 m2-es hidroterápiás medence, ahol az időjárás függvényében szinte egész évben élvezhető az úszás és fürdőzés öröme.

A szálloda kiváló minőségű gyógyvízére épülnek a szakemberek által összeállított, TB által is támogatott hatásos kezelések, kúrák. A gyógyítás a Hotel Aquamarin ***-ban már tradíció, hiszen 1953 őszén ebben az épületben szerelték fel először a Dr. Moll házaspár által felfedezett súlyfürdőt. Így a hévízi gyógyüdülő lett a világ első súlyfürdővel felszerelt intézete.

A fürdőrészlegen a 3 medencén kívül, egy beltéri finn szauna merülőmedencével és Kneipp taposóval, egy szabadtéri ÖKO szauna és az ivókút is használható. Továbbá a sószoba is igénybe vehető térítésmentesen.

Szobák

A szállodában összesen 96 szoba várja vendégeit. A régebben épült „A” épületszárny 40 szobából, míg a modern, háromcsillagos „B” szárny 56 szobából áll. A két szárny összesen 186 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas. Az összes szoba nemdohányzó.

„B” épületrész: az újabb építésű épületrészben találhatók a háromcsillagos szobák. Ezek a hangulatos szobák biztosítják Önnek a nyugodt pihenés alapjait. Minden kétágyas szobához tágas erkély is tartozik.

„A” épületrész: a régebbi építésű szárnyban található szobák komfortfokozata alacsonyabb.

A szobaárak minden esetben félpanziós ellátást tartalmaznak. Az étterem házias ételeket és a salátabár gazdag választékát kínálja. Előzetes egyeztetések alapján speciális étrendű vendégeket is fogadnak. A reggeli svédasztalos, a vacsora büférendszerben történik. Van lehetőség a’la carte étkezésre is.

Hasonló szállások