Hotel Continent

****
Nyíregyháza
Hotel Continent**** NyíregyházaHotel Continent**** NyíregyházaHotel Continent**** NyíregyházaHotel Continent**** NyíregyházaHotel Continent**** NyíregyházaHotel Continent**** NyíregyházaHotel Continent**** NyíregyházaHotel Continent**** NyíregyházaHotel Continent**** NyíregyházaHotel Continent**** NyíregyházaHotel Continent**** NyíregyházaHotel Continent**** Nyíregyháza

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Nyíregyháza villanegyedében, nyugodt környezetben, mégis közel a városközponthoz várja vendégeit a négycsillagos Hotel Continent.

A sóstói erdő közelsége jó levegőről és idilli környezetről gondoskodik. Nyíregyháza számos látnivalót és programot kínál, a kellemes időtöltés garantált az ország második legnagyobb vadasparkjában, a sóstói élményfürdőben vagy a híres szabadtéri falumúzeumban. Az aktív pihenés kedvelői számára a környék nemcsak remek kirándulóhelyeket, de lovaglási és sportolási lehetőséget is kínál.

Szobák

A Continent Hotel eklektikus stílusú épületében 10 kétágyas szobában kínál magas színvonalú ellátást a vendégek számára. A légkondicionált, egyedien berendezett szobákhoz fürdőszoba tartozik. A TV, telefon, minibár, szobai széf és az internetkapcsolat minden szobában alapfelszereltség.

Rendezvények

A nyíregyházi szálloda konferenciaterme különféle rendezvények megtartására alkalmas. A rendezvényterem, melyhez belső, zárt kert is tartozik, maximum 120 főt tud kényelmesen befogadni.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások