Mandarin Hotel

Sopron
Mandarin Hotel SopronMandarin Hotel SopronMandarin Hotel SopronMandarin Hotel SopronMandarin Hotel SopronMandarin Hotel SopronMandarin Hotel SopronMandarin Hotel SopronMandarin Hotel SopronMandarin Hotel SopronMandarin Hotel SopronMandarin Hotel Sopron

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Családias környezetben, a Lövérek és a belváros szomszédságában várja vendégeit a Mandarin Hotel Sopronban. A szálláshely jó elhelyezkedésének köszönhetően ideális kiindulópontja lehet a várost és a környéket felfedező kirándulásoknak.

Szolgáltatások

Az autóval érkezők számára a parkolás ingyenes. Az aktív kikapcsolódást kedvelő vendégek a szállodában nemcsak kerékpárt, de sífelszerelést is bérelhetnek. A fáradalmakat pedig egy kellemes masszázs igénybevételével pihenhetik ki.

Szobák

A Hotel Mandarin 28 szobában összesen 66 férőhelyet kínál vendégeinek. A tágas superior szobák zuhanyzóval, hűtőszekrénnyel, telefonnal, tv-vel és vezeték nélküli internet csatlakozási lehetőséggel felszereltek. A két légterű családi apartmanok akár egy öttagú családnak is kényelmesek lehetnek.

Rendezvények

A sporoni szálloda étkezőterme kisebb rendezvények megrendezésére is alkalmas.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások