Palatinus Szálló

***
Sopron
Palatinus Szálló*** SopronPalatinus Szálló*** SopronPalatinus Szálló*** SopronPalatinus Szálló*** SopronPalatinus Szálló*** SopronPalatinus Szálló*** SopronPalatinus Szálló*** SopronPalatinus Szálló*** SopronPalatinus Szálló*** SopronPalatinus Szálló*** SopronPalatinus Szálló*** SopronPalatinus Szálló*** Sopron

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Sopron történelmi városközpontjában, a Tűztorony közelében fogadja vendégeit a háromcsillagos Palatinus Szálló.

A hotel könnyen megközelíthető helyen, mégis nyugodt környezetben és felújított, kényelmes szobákban kínál elhelyezést. A szálloda közel van a Liszt Ferenc Konferenciaközponthoz, ami kiváló helyszín üzleti rendezvények, konferenciák megtartásához. Sopron nevezetességei, a környék egyedülálló kirándulóhelyei és az ausztriai Alpok síterepeinek közelsége egyaránt növelik a soproni hotel vonzerejét. Félpanziós ellátás igénybevételére az egyik közeli étteremben van lehetőség.

Szobák

A Palatinus Hotelben 4 superior egyágyas és 20 superior kétágyas szoba, valamint 5 nappalis apartszoba várja a vendégeket, így összesen 60 főnek nyújtanak szállást egy időben. A felújított szobák zuhanyzós fürdőszobával, televízióval, WiFi internet elérhetőséggel rendelkeznek. Az egyik apartman fürdőszobájában sarokkád van.

Hasonló szállások