Hotel Mátrix

**
Szeged
Hotel Mátrix** SzegedHotel Mátrix** SzegedHotel Mátrix** SzegedHotel Mátrix** SzegedHotel Mátrix** SzegedHotel Mátrix** SzegedHotel Mátrix** SzegedHotel Mátrix** SzegedHotel Mátrix** SzegedHotel Mátrix** SzegedHotel Mátrix** SzegedHotel Mátrix** SzegedHotel Mátrix** SzegedHotel Mátrix** SzegedHotel Mátrix** Szeged

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Szeged belvárosában várja vendégeit a családias hangulatú kis szálloda, a Hotel Mátrix. A szálláshelyről a város összes nevezetessége könnyen megközelíthető, míg a vendégek gondtalan kikapcsolódásáról a barátságos hangulatú kiszolgálás gondoskodik.

Szolgáltatások

Az autóval érkező vendégek zárt parkolóban parkolhatnak. A szálláshely családbarát szolgáltatásokkal gondoskodik a gyermekkel érkező vendégek kényelméről, de a házi kedvenceket sem kell otthon hagyni.

Szobák

A Hotel Mátrix 11 kétágyas szobában összesen 25 fő számára biztosít kényelmes elhelyezést. A szobák közül néhány pótágyazható, mindegyik fürdőszobás, hajszárító is van. A műholdas TV és a telefon a felszereltség része, az ablakokon szúnyogháló van.

Hasonló szállások