Tisza Sport Hotel

***
Szeged
Tisza Sport Hotel*** SzegedTisza Sport Hotel*** SzegedTisza Sport Hotel*** SzegedTisza Sport Hotel*** SzegedTisza Sport Hotel*** SzegedTisza Sport Hotel*** SzegedTisza Sport Hotel*** Szeged

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Nyugodt zöldövezeti környezetben, a Napfényfürdő Aquapolistól néhány percre várja vendégeit Szeged legzöldebb szállodája, a kétcsillagos Tisza Sport Hotel. A szállás távol van a város zajától, mégis közel a belvároshoz és a látnivalókhoz. A hotel ifjúsági szálláshelyként is üzemel.

Szobák

A Tisza Sport Hotel 106 szobában kínál elhelyezést vendégeinek. A hotelben classic és superior kategóriájú, valamint zuhanyzós szobák várják a vendégeket, köztük egy-, két- és négyágyasok is. A classic és superior erkélyes szobák modern bútorozásúak, tv, biomatrac, hűtő, klíma, felújított fürdőszoba és WiFi van bennük.

Rendezvények

A szegedi hotel 40 fős klimatizált tárgyalóterme tökéletes helyszín tréningek, tárgyalások, szemináriumok, egyéb rendezvények lebonyolítására.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások

  • Hotel Mátrix** Szeged Szeged belvárosában várja vendégeit a családias hangulatú kis szálloda, a Hotel Mátrix. …
  • Novotel Szeged**** Szeged A négycsillagos Novotel Szeged szálloda a Tisza parti város egyik legújabb, legelegánsabb … 5 db akció
  • Art Hotel**** Szeged Szeged belvárosában, a Dóm tér közvetlen közelében várja vendégeit a vadonatúj négycsillagos …