Tisza Hotel

***
Szeged
Tisza Hotel*** SzegedTisza Hotel*** SzegedTisza Hotel*** SzegedTisza Hotel*** SzegedTisza Hotel*** SzegedTisza Hotel*** SzegedTisza Hotel*** SzegedTisza Hotel*** SzegedTisza Hotel*** SzegedTisza Hotel*** SzegedTisza Hotel*** SzegedTisza Hotel*** SzegedTisza Hotel*** Szeged

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Szeged főterén várja vendégeit a város egyik legpatinásabb és legkedveltebb szállodája, a háromcsillagos Tisza Hotel. Az 1885-ban épült szállodát a 90-es években felújították, napjainkban a történelmi hangulat mellett modern szolgáltatások is jellemzik.

Szobák

A szegedi Hotel Tisza apartmanjaiban 2-4 fő részére biztosítanak század eleji hangulatot idéző, kényelmes elhelyezést. A fürdőszobás apartmanok része a koloniál stílbútorozású hálófülke és nappali egy légtérben, melyek függönnyel választhatóak el egymástól. A tv, a mini hűtő, a telefon, a Cardo matrac, a klímaberendezés és a korlátlan WiFi a felszereltség része. A szálloda emellett standard, superior és classic kategóriájú kétágyas szobákat is kínál.

Rendezvények

A szegedi szálloda patinás konferenciatermei és szekció termei akár 240 fő befogadására is alkalmas konferenciák, üzleti események, bálok, esküvők ideális helyszíne.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások