Hotel Claudius

****
Szombathely
Hotel Claudius**** SzombathelyHotel Claudius**** SzombathelyHotel Claudius**** SzombathelyHotel Claudius**** SzombathelyHotel Claudius**** SzombathelyHotel Claudius**** SzombathelyHotel Claudius**** SzombathelyHotel Claudius**** SzombathelyHotel Claudius**** SzombathelyHotel Claudius**** SzombathelyHotel Claudius**** SzombathelyHotel Claudius**** Szombathely

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Szombathelyen, a város legszebb részén, festői környezetben várja vendégeit a nemrégiben felújított, négycsillagos Claudius Hotel.

A szombathelyi szálloda étterme különleges ételeket kínál, mindehhez magas színvonalú kiszolgálásról gondoskodik. A hotel minden igényt kielégítő szolgáltatásain túl a város is számos érdekes kikapcsolódási lehetőséget kínál. Ezek közé tartozik például az élményfürdő vagy a Kalandváros, ami Európa egyik legnagyobb játszótér komplexuma.

Wellness

A Claudius Hotel vendégei különböző masszázskezelések közül választhatnak, melyek segítenek az ellazulásban és a relaxációban. A szállodában jacuzzi és szauna is üzemel, valamint fitneszszolgáltatások is rendelkezésre állnak.

Szobák

A Hotel Claudius szálloda 97 szobában nyújt elhelyezést vendégei számára. Ezek között vannak mozgáskorlátozott vendégek számára kialakított szobák és úgynevezett bio szobák is. Ez utóbbiak kizárólag anti-allergén berendezési tárgyakkal és ágyneművel vannak felszerelve.

Standard szoba

A szálloda legtöbb szobája ebbe a típusba tartozik. A tágas, légkondicionált, 27 m²-es szobák nemes egyszerűséggel vannak berendezve, mégis minden igényt kielégítve kényelmes elhelyezést biztosítanak. A szobákhoz külön erkély, valamint fürdőszoba tartozik, telefonnal, televízióval, minibárral felszereltek.

Business apartman

Az 54 négyzetméteres, légkondicionált lakrész egy nappalival egészül ki, így elsősorban kisebb családok számára nyújt ideális elhelyezést. A nappali dolgozószobaként is használható. A szobákhoz kádas fürdőszoba tartozik, telefonnal, televízióval, minibárral felszereltek.

Családi apartman

Ez a szobatípus két standard szoba nagyságú hálószobából, valamint egy közös nappali szobából áll. A hálókhoz egyenként külön fürdőszoba tartozik. Legfeljebb 4 felnőtt elhelyezésére alkalmas.

VIP apartman

A nászutas lakosztályként is szolgáló apartman két hálószobával és egy exkluzív nappalival is rendelkezik. Mindkét hálószobához tartozik kádas fürdőszoba. Az apartman a nagyobb igényekkel rendelkező vendégek elvárásaihoz lett igazítva.

Rendezvények

A szombathelyi Hotel Claudius korszerű technikai felszereltségű, légkondicionált rendezvénytermei a tízfős megbeszélésektől kezdve a 250 fős nagy rendezvényekig üzleti és családi eseményeknek egyaránt ideális helyszínt nyújtanak.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások