Józsi Bácsi Vendéglője és Szállodája

Szombathely
Józsi Bácsi Vendéglője és Szállodája SzombathelyJózsi Bácsi Vendéglője és Szállodája SzombathelyJózsi Bácsi Vendéglője és Szállodája SzombathelyJózsi Bácsi Vendéglője és Szállodája SzombathelyJózsi Bácsi Vendéglője és Szállodája SzombathelyJózsi Bácsi Vendéglője és Szállodája SzombathelyJózsi Bácsi Vendéglője és Szállodája SzombathelyJózsi Bácsi Vendéglője és Szállodája SzombathelyJózsi Bácsi Vendéglője és Szállodája SzombathelyJózsi Bácsi Vendéglője és Szállodája SzombathelyJózsi Bácsi Vendéglője és Szállodája SzombathelyJózsi Bácsi Vendéglője és Szállodája SzombathelyJózsi Bácsi Vendéglője és Szállodája SzombathelyJózsi Bácsi Vendéglője és Szállodája SzombathelyJózsi Bácsi Vendéglője és Szállodája SzombathelyJózsi Bácsi Vendéglője és Szállodája SzombathelyJózsi Bácsi Vendéglője és Szállodája SzombathelyJózsi Bácsi Vendéglője és Szállodája SzombathelyJózsi Bácsi Vendéglője és Szállodája SzombathelyJózsi Bácsi Vendéglője és Szállodája SzombathelyJózsi Bácsi Vendéglője és Szállodája SzombathelyJózsi Bácsi Vendéglője és Szállodája Szombathely

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A 3 csillagos szálloda Szombathely szélén, kiválóan megközelíthető helyen, kertvárosi környezetben, 15 tágas szobával, összesen 35 férőhellyel várja vendégeit.

Wellness

A szállóvendégek számára ingyenesen használható az épületben található szauna.

Szolgáltatások

A szálloda hangulatos étterme Szombathely egyik legkedveltebb találkozóhelye. Az étterem 50 fős és 25 fős helyiségeivel, házias és magyaros ételek széles választékával várja a vendégeket.

Szobák

Az egyedi tervezésű, kényelmesen berendezett, légkondicionált szobák mindegyike zuhanyzós fürdőszobával egészül ki. A szobák színes televízióval, telefonnal, minibárral rendelkeznek. Az internetelérés, a hajszárító és a széf is a felszereltség része.

Rendezvények

A szombathelyi szálloda 200 fős, boltíves rendezvényterme kiváló lehetőséget nyújt esküvők, bankettek, vállalati rendezvények megtartására.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások