Platán Várárok Vendégház

Tata
Platán Várárok Vendégház TataPlatán Várárok Vendégház TataPlatán Várárok Vendégház TataPlatán Várárok Vendégház TataPlatán Várárok Vendégház TataPlatán Várárok Vendégház TataPlatán Várárok Vendégház TataPlatán Várárok Vendégház TataPlatán Várárok Vendégház TataPlatán Várárok Vendégház TataPlatán Várárok Vendégház TataPlatán Várárok Vendégház TataPlatán Várárok Vendégház TataPlatán Várárok Vendégház TataPlatán Várárok Vendégház TataPlatán Várárok Vendégház TataPlatán Várárok Vendégház TataPlatán Várárok Vendégház TataPlatán Várárok Vendégház Tata

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Csendes, történelmi környezetben, a vár közvetlen szomszédságában várja vendégeit a háromcsillagos Platán Várárok Vendégház Tatán.

A vendégháznak is helyet adó épületegyüttes, ami már 17. században is szálláshelyként működött, évszázadokig az Esterházy család birtokában volt. Az Öreg-tó partján álló fogadó hosszas előkészítő munkálatokat követően 2010-ben nyitotta meg kapuit.

Wellness

A tatai vendégház wellness szolgáltatásokkal is gondoskodik vendégei kikapcsolódásáról.

  • relaxációs helyiség
  • finn szauna
  • thai és hagyományos masszázsok
  • esőzuhany
  • tepidárium

Szobák

A Platán Várárok Vendégház 10 egyedi kialakítású egy- és kétágyas szobában, valamint családi apartmanban kínál elhelyezést vendégei számára. Az Esterházyak korának idejét egy a barokk kastélyok hangulatát idéző szoba eleveníti fel.

Standard szoba

A szobákban a fűtés-hűtés egyénileg szabályozható, a LED HD TV műholdas csatornákkal, a telefon, az ingyenes WiFi és kábeles internet hozzáférés, a minibár és a szobai széf is a felszereltség része.

Standard+ szoba

A standard szobák felszereltségén felül ehhez a szobatípushoz teakonyha és étkezőpult is tartozik.

Barokk szoba

A szoba barokk berendezése az Esterházyak korának hangulatát idézi, csakúgy, mint a fatüzelésű kandallókályha. A régi idők hangulatát a modern kor szolgáltatásai egészítik ki, a LED HD TV műholdas csatornákkal, a telefon, az ingyenes WiFi és kábeles internet hozzáférés, a minibár és a szobai széf is a felszereltség része.

Rendezvények

A tatai Platán Várárok Vendégház esküvők, rendhagyó szülinapok megtartására is alkalmas rendezvényhelyszínt kínál.

Rendezvény ajánlatkérés