Sarlóspuszta Club Hotel

****
Tatárszentgyörgy
Sarlóspuszta Club Hotel**** TatárszentgyörgySarlóspuszta Club Hotel**** TatárszentgyörgySarlóspuszta Club Hotel**** TatárszentgyörgySarlóspuszta Club Hotel**** TatárszentgyörgySarlóspuszta Club Hotel**** TatárszentgyörgySarlóspuszta Club Hotel**** TatárszentgyörgySarlóspuszta Club Hotel**** TatárszentgyörgySarlóspuszta Club Hotel**** TatárszentgyörgySarlóspuszta Club Hotel**** TatárszentgyörgySarlóspuszta Club Hotel**** Tatárszentgyörgy

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Pest megye déli részén, a Kiskunsági Nemzeti Park kapujában, csodás természeti környezetben várja vendégeit a 3* superior kategóriájú Sarlóspuszta Club Hotel Tatárszentgyörgyön.

Az alföldi szálloda természeti adottságai, illetve különleges szolgáltatásainak köszönhetően üzleti ügyben utazóknak és turistáknak egyaránt ideális környezetet nyújt.

Wellness

A szálloda wellness részlegének szolgáltatásai garantálják a maximális feltöltődést és kikapcsolódást.

  • szabadtéri nyári medence
  • jacuzzi
  • fitneszterem
  • szolárium
  • szauna

Szobák

A Sarlóspuszta Club Hotel négy épületében összesen 181 férőhelyet kínál. A Sára Hotelben 55 fő, a Lovas Hotelben 48 fő, a Nádas Hotelben 68 fő, míg a Faházban 10 fő részére biztosítanak kiváló minőségű szálláshelyet. A szobák maximális kényelmet biztosítsanak, a felhasznált nemes anyagoknak és az igényes berendezéseknek köszönhetően maximális komfortot biztosítanak és a luxus érzetét keltik. Mindegyik szobához zuhanyzós fürdőszoba tartozik, valamint minibár és televízió is van. Egyes szobákhoz erkély vagy előtér is tartozik. A Lovas Hotelben és a Nádas Hotelben lévő szobák légkondicionáltak.

Rendezvények

A Club Hotel Sarlóspuszta 16 hektáros parkosított belső területe elegendő teret biztosít nagyobb csapatépítő tréningekhez is. A szálloda konferencia- és rendezvénytermei különböző vállalati rendezvényekhez nyújtanak megfelelő hátteret.

Rendezvény ajánlatkérés