Club Tihany Hotel és Bungaló

****
Tihany
Club Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** TihanyClub Tihany Hotel és Bungaló**** Tihany

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A Club Tihany üdülőközpont a Tihanyi-félsziget csúcsán, egy természetvédelmi területtel övezett, 13 hektáros ősparkban fekszik, közvetlenül a vízparton.

A 330 szobás szálloda és a 160 bungaló számtalan lehetőséget rejt az aktív kikapcsolódást kedvelő vendégek számára, hiszen a vízi- és szárazföldi sportlehetőségek mellett az 1000 éves bencés apátság, a pezsgő kulturális élet, a híres borvidék is megannyi élményt tartogat. A tihanyi hotel családbarát filozófiájának köszönhetően a gyerekek minden korosztálya megtalálja magának a megfelelő szórakozást.

Wellness

A gyógy- és wellness központ balatoni panorámás uszodával, gyógyvizes élménymedencével, pezsgőfürdőkkel, gőzfürdővel, többféle szaunával, fitneszteremmel áll a vendégek rendelkezésére. Különböző típusú masszázsok, gyógytorna, hidro- és elektroterápiás kezelés és kiegészítő terápia igénybevételére van mód.

Fürdővilág

 • Az 500 m hosszú saját strand a természetes vizet kedvelők pihenőhelye.
 • Az uszoda 25×10 méter nagyságú medencéje kitűnően alkalmas sportolásra.
 • A 30-32 fokos gyógyvizes élménymedence vízsugarai kellemesen masszíroznak.
 • Ezen kívül pezsgőfürdők, gőzkabin, finn szaunaés infraszauna is rendelkezésre áll.

Masszázsszolgáltatások

 • thalassoterápia, a tengerből jövő szépség és egészség
 • svéd, thai, kínai, aroma- és gyógymasszázs, manuális nyirokdrenázs

Kényeztető fürdők

 • iszapfürdő
 • Kleopátra fürdő
 • algás fürdő
 • tihanyi levendulás gyógynövényfürdő
 • energetizáló nyomelem fürdő

Szobák

A 330 szobás szálloda és a 160 bungaló 1400 főnek biztosít egy időben elhelyezést. A szobák általános felszereltségéhez a telefon, a műholdas tv, a minibár, a fürdőkádas fürdőszoba, a hajszárító és a WiFi elérhetőség is hozzátartozik.

Standard szoba

A 20 m²-es standard, pótágyazási lehetőséggel nem rendelkező szobák DK-i és DNy-i fekvésűek, az ágyak egymás mellett helyezkednek el. Nem légkondicionáltak, balkonnal nem rendelkeznek.

Standard szoba pótággyal

A 26 m²-es standard, pótágyazási lehetőséggel rendelkező szobák északi fekvésűek. A szobában található 184×86 cm-es szófa mellé igény esetén babaágyat is be lehet állítani. Balkonnal, légkondicionálóval nem rendelkeznek.

Superior típusú szoba

A 31 m²-es superior típusú szobák balkonos, légkondicionált déli fekvésűek. Ideálisak egy vagy két felnőttnek, valamint egy kisgyermekkel (2 év alatt) érkező vendégek részére. Babaágyat igény esetén biztosítanak.

Apartman

A 40-50 négyzetméter nagyságú apartmanok nappaliból, hálószobából és fürdőkádas fürdőszobából állnak. A hálószobában két egymás mellet álló ágy található. Igény esetén babaágyat illetve pótágyat biztosítanak.

Légkondicionált apartman

A 40-50 m²-es balkonos apartmanok hálószobájában két egymás mellet álló ágy, a balkon nélküliekben pedig franciaágy található. Igény esetén babaágyat illetve pótágyat biztosítanak a gyermekeknek.

Mozgássérült apartman

A 42,5 m²-es, mozgássérült vendégek részére kialakított apartmanok biztosítják a kerekes székes vendégeknek a megfelelő mozgásteret. Az apartman nem légkondicionált.

Bungalók

Átrium ház

A fából épült átrium házak 60 m²-esek, légkondicionáltak: egy nappaliból és konyhából állnak, amivel egy térben van az étkező. A nappali légterében a galérián egy hálórész van franciaággyal. A földszinten egy kisszoba és egy fürdőszoba van, a kisszoba kétágyas.

Kalmár ház

40 m²-es faházban van egy nappali, egy konyha, amivel egy térben van az étkező, egy hálófülke két különálló ággyal és egy fürdőszoba. A faházban pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

Bor A ház

A Bor A kőház 45 m²-es. Hálószobájában két külön álló ágy található, igény esetén ide egy babágyat is be lehet tenni. A nappaliban konyhasarok és étkező van.

Bor B ház

A Bor B kőház 57 m²-es: a nappaliból nyílik a két hálószoba (egy franciaágyas és egy különálló ágyas), igény esetén ezekbe egy babágyat is be lehet tenni. A nappaliban konyhasarok és étező szolgálja a vendégek kényelmét.

Rendezvények

A Club Tihany évek óta kiemelkedő szereplője a magyarországi és balatoni konferencia turizmusnak. A rendezvénytermek összesen 2300 fő befogadására alkalmasak, a legnagyobb teremben 1500-an tudnak egyszerre leülni.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások

 • Echo Residence Tihany A Balaton közvetlen közelében, egyhektáros területen, Tihany egyik legszebb kilátást nyújtó helyén …
 • Panoráma Hotel*** Tihany A Tihanyi-félsziget füredi oldalán, közvetlenül a Balaton partján várja vendégeit a háromcsillagos …