Panoráma Hotel

***
Tihany
Panoráma Hotel*** TihanyPanoráma Hotel*** TihanyPanoráma Hotel*** TihanyPanoráma Hotel*** TihanyPanoráma Hotel*** TihanyPanoráma Hotel*** TihanyPanoráma Hotel*** TihanyPanoráma Hotel*** TihanyPanoráma Hotel*** TihanyPanoráma Hotel*** TihanyPanoráma Hotel*** TihanyPanoráma Hotel*** TihanyPanoráma Hotel*** TihanyPanoráma Hotel*** TihanyPanoráma Hotel*** TihanyPanoráma Hotel*** TihanyPanoráma Hotel*** TihanyPanoráma Hotel*** TihanyPanoráma Hotel*** TihanyPanoráma Hotel*** TihanyPanoráma Hotel*** TihanyPanoráma Hotel*** TihanyPanoráma Hotel*** Tihany

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A Tihanyi-félsziget füredi oldalán, közvetlenül a Balaton partján várja vendégeit a háromcsillagos Panoráma Hotel Tihanyban.

A szálloda étterméből és a szobák egy részéből bámulatos kilátás nyílik a Tihanyi-öbölre és Balatonfüredre.

Szolgáltatások

A tihanyi szálloda saját vitorláskikötővel és stranddal rendelkezik, ahol csónakot, vízibiciklit és kajakot is lehet bérelni. Fűzfákkal és nyírfákkal borított, 750 m²-es mesterséges szigete a horgászok kedvence, de szabadtéri grill partikhoz is ideális. A hotelben infraszauna, szolárium és kondicionáló terem szolgálja a feltöltődést, de asztaliteniszezni, dartsozni és kerékpárokat bérelni is lehet.

Szobák

A tihanyi Hotel Panoráma három épületében 35 szoba és 3 apartman várja a vendégeket, összesen 95 férőhelyet tudnak biztosítani. A főépület háromszintes, ahol 26 két- és háromágyas szoba nyújt elhelyezést a vendégek számára. A szálloda részeként működik egy, a múlt században épült, kastély jellegű villaépület is. Ennek két szintjén egy-egy elegánsan berendezett apartman és panorámás terasz áll a vendégek rendelkezésére, a Vitorlásházban pedig 5 kétágyas szoba kapott helyet. A szobákban légkondicionáló, televízió, telefon és minibár kapott helyett, illetve WiFi internet-csatlakozási lehetőség is adott.

Rendezvények

A Panoráma Hotel két többfunkciós teremben és egy nagy terasszal maximum 100 fős rendezvények megtartásához biztosít tökéletes helyszínt.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások