Hunguest Hotel Freya

***
Zalakaros
Hunguest Hotel Freya*** ZalakarosHunguest Hotel Freya*** ZalakarosHunguest Hotel Freya*** ZalakarosHunguest Hotel Freya*** ZalakarosHunguest Hotel Freya*** ZalakarosHunguest Hotel Freya*** ZalakarosHunguest Hotel Freya*** ZalakarosHunguest Hotel Freya*** ZalakarosHunguest Hotel Freya*** ZalakarosHunguest Hotel Freya*** ZalakarosHunguest Hotel Freya*** ZalakarosHunguest Hotel Freya*** ZalakarosHunguest Hotel Freya*** ZalakarosHunguest Hotel Freya*** ZalakarosHunguest Hotel Freya*** ZalakarosHunguest Hotel Freya*** ZalakarosHunguest Hotel Freya*** ZalakarosHunguest Hotel Freya*** ZalakarosHunguest Hotel Freya*** ZalakarosHunguest Hotel Freya*** ZalakarosHunguest Hotel Freya*** ZalakarosHunguest Hotel Freya*** ZalakarosHunguest Hotel Freya*** ZalakarosHunguest Hotel Freya*** ZalakarosHunguest Hotel Freya*** ZalakarosHunguest Hotel Freya*** Zalakaros

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Zalakaros központjában, egy szép parkban, a Gránit gyógyfürdő közvetlen szomszédságában várja vendégeit a háromcsillagos Hunguest Hotel Freya. A szálloda épületét közvetlen átjáró köti össze a gyógyfürdővel, így télen is kényelmesen elérhető mind a gyógyászat, mind a belső medencék.

Wellness

A zalakarosi hotel épületét közvetlen átjáró köti össze a Gránit Gyógyfürdővel, Magyarország első fedett élményfürdőjével. A Freya szálloda vendégei így télen is kényelmesen átsétálhatnak a gyógyászatra és a belső medencékhez. A fürdőhöz fedett és szabadtéri medencék egyaránt tartoznak, különböző hőmérsékletű gyógy- és termálvizet használnak. Emellett a sportoláshoz szükséges normál vizű úszómedence is rendelkezésre áll.

A fürdő két nagy részlegből áll: a különböző vízi élményeket nyújtó gyógycentrum és élményfürdőből, melyekhez szabadtéri medencék is tartoznak, valamint a fedett termálfürdőből és a hozzá tartozó termálstrandból. Mindezek mellett a fedett fürdő épületében kapott helyet a teljesen felújított gyógyászati részleg.

Szobák

A Freya Hotel Zalakaros 162 szobája zömében kétágyas, melyek nagy része pótágyazható, de a szállodában vannak apartmanok is. Minden szobához fürdőkádas fürdőszoba és külön WC, gardrób rész, valamint erkély tartozik. A szobák közvetlen telefonvonallal, televízióval, vezeték nélkül internet elérhetőséggel és részben minibárral felszereltek, légkondicionáltak.

Kétágyas szoba

A kétágyas szobák egy része pótágyazható. A pótágyas szobákban egy kinyitható pótágy található, amin két kisebb gyermek kényelmesen elfér.

Apartman

Az apartmanok egy hálószobából és egy nappaliból állnak. 6 db egy légterű és 6 db két légterű – ajtóval elválasztott – apartman található a szállodában.

Rendezvények

A zalakarosi szálloda maximum 150 fő befogadására alkalmas konferenciateremmel rendelkezik, mely kiválóan alkalmas különféle céges vagy privát rendezvények megtartására.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások

  • Hotel AquaTherm*** Zalakaros A gyógyfürdő közelében, családias környezetben várja vendégeit a háromcsillagos Hotel AquaTherm Zalakaroson. …
  • Hotel Vital**** Zalakaros Zalakaros csendes részén, nyugodt környezetben várja vendégeit a négycsillagos Hotel Vital. A szálloda …
  • Hotel Venus*** Zalakaros Zalakoroson, a város szívében várja vendégeit a háromcsillagos Hotel Venus, ami egy …