Szigeti Vendégház

Balatonfenyves
Szigeti Vendégház BalatonfenyvesSzigeti Vendégház BalatonfenyvesSzigeti Vendégház BalatonfenyvesSzigeti Vendégház BalatonfenyvesSzigeti Vendégház BalatonfenyvesSzigeti Vendégház BalatonfenyvesSzigeti Vendégház BalatonfenyvesSzigeti Vendégház BalatonfenyvesSzigeti Vendégház BalatonfenyvesSzigeti Vendégház Balatonfenyves

Ajánlatkérés

 

OTP, MKB

Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A balatonfenyvesi Szigeti Vendégház egy 100 m2-es kiadó apartman. A nyaraló teljesen különálló, saját kerttel, udvaron belüli parkolási lehetőséggel rendelkezik.

Balatonfenyvesen található a Balaton egyik legnagyobb szabadstrandja. A strand környékén ingyenes a parkolás. A településen van fedett lovarda, tenisz, teke, surf és kite sportolási lehetőség és horgászni is lehet. Számos kiváló étterem, koktélbár és strandbüfé várja a vendégeket.

Szolgáltatások

A nyaraló kétszobás, szobánként két ággyal rendelkezik, de igény esetén további két pótágyat is be tudnak tenni. A szálláshoz ágyneműt is biztosítanak és a kisállatokat is szívesen fogadják. A konyhában elektromos tűzhely és sütő, mikrosütő, hűtőszekrény, kávéfőző, evőeszközök, tányérok, edények, poharak találhatók. Az apartmanhoz grillsütő, bogrács, ping-pong asztal, kerti bútorok, műholdas tv és saját zárt kert tartozik.

Hasonló szállások