Zsófia Vendégház

Balatonfenyves
Zsófia Vendégház BalatonfenyvesZsófia Vendégház BalatonfenyvesZsófia Vendégház BalatonfenyvesZsófia Vendégház BalatonfenyvesZsófia Vendégház BalatonfenyvesZsófia Vendégház BalatonfenyvesZsófia Vendégház BalatonfenyvesZsófia Vendégház BalatonfenyvesZsófia Vendégház BalatonfenyvesZsófia Vendégház BalatonfenyvesZsófia Vendégház BalatonfenyvesZsófia Vendégház BalatonfenyvesZsófia Vendégház BalatonfenyvesZsófia Vendégház Balatonfenyves

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A Balatonfenyves központjában, közvetlenül a központi szabadstrand partján található Zsófia Vendégház maximum 24+2 fő részére kiadó. Nagy, rendezett udvara közvetlen kijárattal rendelkezik a strandra. A kertben udvari grill, kertipavilon, gépkocsibeálló található. A Balaton távolsága 50 méter.

Szobák

A vendégház apartmanonként nem kiadó, csak teljes egészében. A földszinten 1 hálószoba található 3+1 fő részére kis zuhanyzóval és wc-vel, valamint 1 szoba 2 fő részére, és ebből a szobából nyilik még 1 szoba 2 fő részére. Van egy nagy társalgó étkezővel, műholdas tévé, konyha, első és hátsó terasz kerti bútorral. Az emeleten 3 hálószoba található, mindegyik 4 fő részére és mindegyikhez tartozik egy kis zuhanyzó wc-vel, továbbá 1 hálószoba 2+2 fő részére balkonnal és 1 kétágyas szoba közös fürdőszobával.

Hasonló szállások