Miskolci Kocsonya Farsang


Közzétéve:
 

A Miskolci Kocsonya Farsang 2014. február 20-23. között kerül megrendezésre Miskolc belvárosában. Ezeken a napokon a híres miskolci kocsonya számos verzióját megkóstolhatják azok, akik kilátogatnak a rendezvényre. A gasztronómiai programokat koncertek és családi programok kísérik. A rendezvény valamennyi szabadtéri programja ingyenes.

Miskolci kocsonyafesztivál
A fesztivál február 20-án 15 órakor kezdődik. A gasztronómiai programokon kívül lesz kirakodó vásár is, ahol több száz kézműves és gasztronómiai árus kínálja portékáját. A miskolci Villanyrendőr (Kazinczy utca) és a Szent István tér által behatárolt területen négy színpadot állítanak fel, ahol a fellépők már napközben kezdenek és egészen késő estig gondoskodnak a karneváli hangulatról.

Csütörtökön fellép többek között Balázs Fecó, Charlie, valamint Kowalsky meg a Vega. Pénteken Majka & Curtis, a Bon Bon zenekar, Péterfy Bori & Love Band, valamint a Belga és Csepregi Éva szórakoztatja a miskolciakat. A szombati hangulatfelelős pedig az Animal Cannibals, a Kiscsillag, a P. Mobil, a Kerozin, illetve a Maszkura és Tücsökraj lesznek. A szervezők a zárónapra is tartogattak népszerű fellépőt, hiszen vasárnap Vastag Csaba énekel a Kocsonya Farsang színpadán.

A hazai könnyűzenei élet kiemelkedő előadóinak koncertjei mellett számos gyermek- és családi program is gondoskodik a kikapcsolódásról. Mese előadások, bábszínház, cheerleading show, retro divatbemutató, Slam Poetry verseny vagy látványos disznóölés garantálja a kikapcsolódást minden korosztály számára.

Ön szereti a kocsonyát?

A szoba.hu Miskolc környéki szállás kínálata itt található.

Hozzászólások

hozzászólás