Randevú a Lánchíd fényében


Közzétéve:
 

Mindenki álmodik egy tökéletes estéről, amikor kedvesével eltölthet néhány meghitt pillanatot, ami aztán örök élmény marad. Ünnepelje a budapesti Vén Hajó Étterem fedélzetén február 14-ét, a Valentin napot! Ezen az estén a csillagok alatt a Lánchíd és Budapest éjszakai fényei ragyognak. Önt és Kedvesét pedig a szállodahajó séfje igyekszik lenyűgözni a különleges Valentin-napi fogásokkal. A hangulatról zongorista, az ajándék szál rózsáról pedig a hajó személyzete gondoskodik. A menü mellé a vendégeknek lehetőségük nyílik egy ingyenes sétahajózásra is, amely a Vén Hajó Étterem mellől indul.


A Vén Hajó étterem a Duna-parton a Lánchíd mellett lehorgonyozva várja a vendégeket. A Kossuth Múzeumhajó ad neki otthont, amelyen az 1900-as évek hangulatában találja magát. Budapest gyönyörű panorámáját a fedélzetről és a termekből is megcsodálhatja. A vacsora ízei mellett a Budai Vár és a Lánchíd panorámája is lenyűgöző.

LánchídBudai vár

Valentin-napi menü

A 2014-es Valentin-napi menüt izgalmas ízekből állította össze az étteremhajó séfje…

Érzelmek tengere

Kir Royal

Ébredező vonzalom

Sült rákfarkak lime-os mangóhabbal, tészta szívecskén
Neszmélyi sauvignon blanc Hilltop pincészet

Égető vágyakozás

Pikáns szárnyas raguleves angol zellerrel és zöldalmával

Érzékek kertjéből

Libamáj alma torony fahéjas Calvados mártással
Chateau Megyer Tokaji Édes Szamorodni

Éjszakai kalandok

Illatos füvekkel pácolt steak, vaníliás szinesbors mártással, vajas-snidlinges törtburgonyával, roppanó zöldségekkel
Szekszárdi Civilis Cuvée Bodri pincészet

vagy

Jércemell fűszeres sajtokkal töltve, különleges Valentin-napi bundában sütve
Légli Chardonnay

Édes álom

Chilis csokimousse erdei gyümölcsökkel
Tokaji aszú 3 puttonyos, Göncöl pincészet

A vacsora ára: 11 700 Ft / fő.

Randevú Lánchíd fényében

Budapesti szállás ajánlat

Ha a vacsora után szeretnének megszállni egy közeli szállodában, akkor az alábbi hoteleket ajánljuk.

Az étterem közvetlen közelében lévő 5 csillagos InterContinental Hotel dunai panorámás, elegáns szobáiban (képek: lent) 2 fő részére, büféreggelivel és a wellness részleg használatával az ár kb. 40 000 Ft / szoba / éj.

Hotel InterContinental BudapestInterContinental Hotel Budapest

A közeli City Hotel Mátyás szállodában 2 fő részére, büféreggelivel kb. 19 800 Ft / szoba / éj az ár. A belvárosi Central Green Hotel vagy a Silver Hotel Budapest City Center szállodában 2 fő részére, büféreggelivel kb. 10 500 Ft / szoba / éj áron lehet szobát foglalni.

A szintén a belváros szívében lévő privát, teljesen felszerelt Elite Apartmanokban 2 fő részére kb. 12 000 Ft / apartman / éj áron, vagy az Akácfa Apartmanokban 2 fő részére kb. 10 200 Ft / apartman / éj áron lehet szállást foglalni.

Asztalfoglalását, szállásfoglalását a szoba@szoba.hu email címen várjuk. A szállásárak tájékoztató jellegűek, a foglaltság függvényében változhatnak.

Hozzászólások

hozzászólás