Hotel Silver

****+
Hajdúszoboszló
Hotel Silver****<sup>+</sup> HajdúszoboszlóHotel Silver****<sup>+</sup> HajdúszoboszlóHotel Silver****<sup>+</sup> HajdúszoboszlóHotel Silver****<sup>+</sup> HajdúszoboszlóHotel Silver****<sup>+</sup> HajdúszoboszlóHotel Silver****<sup>+</sup> HajdúszoboszlóHotel Silver****<sup>+</sup> HajdúszoboszlóHotel Silver****<sup>+</sup> HajdúszoboszlóHotel Silver****<sup>+</sup> HajdúszoboszlóHotel Silver****<sup>+</sup> HajdúszoboszlóHotel Silver****<sup>+</sup> HajdúszoboszlóHotel Silver****<sup>+</sup> HajdúszoboszlóHotel Silver****<sup>+</sup> HajdúszoboszlóHotel Silver****<sup>+</sup> HajdúszoboszlóHotel Silver****<sup>+</sup> HajdúszoboszlóHotel Silver****<sup>+</sup> HajdúszoboszlóHotel Silver****<sup>+</sup> HajdúszoboszlóHotel Silver****<sup>+</sup> HajdúszoboszlóHotel Silver****<sup>+</sup> HajdúszoboszlóHotel Silver****<sup>+</sup> HajdúszoboszlóHotel Silver****<sup>+</sup> HajdúszoboszlóHotel Silver****<sup>+</sup> HajdúszoboszlóHotel Silver****<sup>+</sup> HajdúszoboszlóHotel Silver****<sup>+</sup> Hajdúszoboszló

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Egyedülálló felszereltséggel és magas színvonalú szolgáltatásokkal várja vendégeit keleti régió egyik legjobb szállodája, a 4* superior kategóriájú hajdúszoboszlói Hotel Silver.

Magyarországon egyedüliként a Hotel Silver****superior rendelkezik 2 saját stranddal és wellness részleggel, valamint 10 medencével.

A szálloda a város világhírű gyógyvizére alapuló wellness és gyógyszolgáltatásokat, kitűnő szállást és igényes konferenciahelyszínt biztosít vendégei számára.

Wellness

A Silver Hotel az egyetlen olyan szálloda Magyarországon, aminek 2 saját strandja és wellness részlege, valamint 10 medencéje van, összesen 800 m² vízfelületen.

  • szabadtéri úszómedence
  • szauna
  • pezsgőfürdő
  • gőzfürdő
  • infraszauna
  • finn szauna
  • sókamra
  • wellness kezelések
  • masszázsok

Szobák

A hajdúszoboszlói wellness hotel 170 klimatizált szobája a főépületben és az új épületben minden igényt kielégítő négycsillagos szolgáltatásokkal nyújt elhelyezést vendégei számára.

Standard szoba

A standard szobák többsége kétágyas, de van néhány apartman és egy standard lakosztály is. A szobákhoz tartozó fürdőszoba zuhanyzós, mindegyik szoba erkélyes, a fürdőköpeny, a hajszárító, a széf, a televízió, a telefon, és a minibár az alapfelszereltség része.

Superior szoba

A superior szobák kétágyasak, csaknem mindegyik erkélyes, emellett van néhány superior apartman is. A főépület kétágyas szobái zuhanyzósak, de az új épületben kialakított szobákban már jacuzzi van beépítve. A 45 m²-es superior luxus apartmanokban jakuzzis fürdőszoba, internet csatlakozási lehetőség, távvezérelhető Cardo ágybetét kapott helyet. Az új épület superior apartmanjaiban a fürdőszobák beépített rádióval, valamint láb- és testmasszírozóval rendelkeznek. Az alapfelszereltséghez tartozik a fürdőköpeny, a hajszárító, a széf, a televízió, a telefon és a minibár.

Bio-komfort szoba

Az erkélyes szobák a szálloda strandmedencéje mellett kaptak helyet, zuhanyzós fürdőszoba tartozik hozzájuk. Minden szobában található fürdőköpeny, hajszárító, széf, televízió, telefon és minibár.

Rendezvények

A hajdúszoboszlói szálloda 7 különböző méretű, akár 200 fő befogadására alkalmas, teljes technikai felszereltséggel rendelkező rendezvénytermei tökéletes helyszínt biztosítanak üzleti rendezvényeknek és családi eseményeknek egyaránt.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások