Silver Major

****
Hajdúszoboszló
Silver Major**** HajdúszoboszlóSilver Major**** HajdúszoboszlóSilver Major**** HajdúszoboszlóSilver Major**** HajdúszoboszlóSilver Major**** HajdúszoboszlóSilver Major**** HajdúszoboszlóSilver Major**** HajdúszoboszlóSilver Major**** HajdúszoboszlóSilver Major**** HajdúszoboszlóSilver Major**** HajdúszoboszlóSilver Major**** HajdúszoboszlóSilver Major**** HajdúszoboszlóSilver Major**** Hajdúszoboszló

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Hajdúszoboszló közelében, hamisítatlan falusi környezetben és hangulattal várja vendégeit a Silver Major. A szálláshelyhez tartozik többek között egy csárda és egy falumúzeum is, melyek mind segítenek elszakadni a városi mindennapoktól.

Szolgáltatások

A majortól 150 méterre szabadtéri termálvizes és strandmedence nyújt enyhülést a meleg nyári napokon. A nádtetős épületek, az őshonos állatok, a kiállított muzeális használati tárgyak a tanyasi világ életébe engednek betekintést. A helyszín céges rendezvények, csapatépítő tréningek megtartásához is megfelelő.

Szobák

A Silver Major 30 szobában kínál elhelyezést vendégei számára. Ezek közül 14 kétágyas, 14 pedig teakonyhás szoba. A kétágyas szobák némelyike hagyományos bútorokkal berendezett. A majorban két családi apartman is kialakításra került. A minden igényt kielégítő, klimatizált szobák televízióval, padló- és elektromos fűtéssel és WiFi internettel-kapcsolattal felszereltek.

Hasonló szállások