Art & Fit Hotel Kikelet

Pécs
Art & Fit Hotel Kikelet PécsArt & Fit Hotel Kikelet PécsArt & Fit Hotel Kikelet PécsArt & Fit Hotel Kikelet PécsArt & Fit Hotel Kikelet PécsArt & Fit Hotel Kikelet PécsArt & Fit Hotel Kikelet PécsArt & Fit Hotel Kikelet PécsArt & Fit Hotel Kikelet PécsArt & Fit Hotel Kikelet PécsArt & Fit Hotel Kikelet PécsArt & Fit Hotel Kikelet PécsArt & Fit Hotel Kikelet PécsArt & Fit Hotel Kikelet PécsArt & Fit Hotel Kikelet PécsArt & Fit Hotel Kikelet PécsArt & Fit Hotel Kikelet PécsArt & Fit Hotel Kikelet PécsArt & Fit Hotel Kikelet Pécs

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Közvetlenül Pécs belvárosa fölött áll a négycsillagos Art & Fit Hotel Kikelet, a Mecsek-hegység egyik legszebb részén, ahonnan remek kilátás nyílik a vidékre és a környező hegyekre.

A pécsi szálloda épülete műemlékvédelem alatt áll, nemrég lett felújítva. A szobák hangulatos, mediterrán terasszal egyedi elhelyezési lehetőséget kínálnak a szálló vendégei számára.

Wellness

A Hotel Kikelet legalsó részén található a szálloda 560 m2-es wellness centruma, ami kényeztető szolgáltatásokat kínál.

  • kültéri medence
  • fedett beltéri élménymedence
  • pezsgőfürdő
  • relaxációs csendszoba
  • finn szauna
  • infrakabin
  • keleti gőzfürdő
  • gyógymasszázs

Szobák

A pécsi Hotel Kikelet szálloda háromszintes műemléki épületében 33 szoba áll a vendégek rendelkezésére. A hotelnek vannak standard, superior és de luxe kategóriájú szobái is. A szobák lélegzetelállító panorámával rendelkeznek, legtöbbjükhöz bútorozott, mediterrán terasz is tartozik, ahonnan a pazar kilátás még jobban élvezhető. A délre néző szobák légkondicionáltak. Az alapfelszereltséghez a tv, a minibár, a telefon, a széf, a hajszárító és az ingyenes internetkapcsolat is hozzátartozik.

Rendezvények

A Kikelet Hotel Pécs 3 terme és a csodálatos környezet remek helyszínt biztosít a különböző üzleti és családi rendezvények megtartásához. A legnagyobb terem 120 fő befogadására alkalmas.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások