Hotel Arkadia

***
Pécs
Hotel Arkadia*** PécsHotel Arkadia*** PécsHotel Arkadia*** PécsHotel Arkadia*** PécsHotel Arkadia*** PécsHotel Arkadia*** PécsHotel Arkadia*** PécsHotel Arkadia*** PécsHotel Arkadia*** PécsHotel Arkadia*** PécsHotel Arkadia*** PécsHotel Arkadia*** Pécs

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Pécs belvárosában, a Széchenyi tér közelében áll a háromcsillagos Hotel Arkadia bauhaus stílusú, modern épülete, mely 2010-ben nyitotta meg kapuit.

A pécsi szálloda két épületét üvegfolyosó köti össze egymással, a belső enteriőrt a természetes anyagok használata jellemzi, a falakat a stílushoz illeszkedő grafikák díszítik.

Szobák

A szállodának 25 szobája van, 14-30 m² alapterületűek. A berendezés praktikus, modern, kényelmes elhelyezésről gondoskodik. A hotelnek vannak franciaágyas és külön ágyas szobái is, némelyikük pótágyazható. A családdal érkező vendégek számára a hotelben 2 családi szoba áll rendelkezésre. Ezek egy franciaágyas és egy egyágyas szobából állnak, amit közös fürdőszoba köt össze. A szobák légkondicionáltak, a fűtés szabályozható és az ajtó kártyás mágneszárral működik. LCD tv, minibár, WiFi, fürdőszobai bekészítés és közvetlen telefonvonal minden szobában van.

Hasonló szállások