Soproni Tündérfesztivál


Közzétéve:
 

Még mielőtt a VOLT Fesztivál koncertőrülete elkezdődne, Sopron városa a gyermekek és a tündérek fesztiváljának helyszíne lesz.

A gyerekek számára a nyár mindig a felhőtlen szórakozást és a meseszerűen izgalmas programokat jelenti, és ehhez idén sem kell messzire menniük! Számtalan olyan rendezvényt találhatunk itthon, mely egy egész napos kikapcsolódást és felejthetetlen élményt nyújt az egész családnak. Június 28-án kezdődik az egyik legérdekesebb ezek közül: a Soproni Tündérfesztivál.

Soproni TündérfesztiválSoproni Tündérfesztivál

Ahogy a neve is sugallja, itt a mesevilágba kirándulhatnak egy nagyot a gyerkőcök, miközben ők maguk is tündérek bőrébe bújhatnak egy napra. Reggel 10-től este 22 óráig tart majd a játékok, előadások és izgalmas foglalkozások színes kavalkádja, így biztosan mindenkinek lesz ideje kiélvezni az egy napig tartó varázslatot.

Az eseményt egy héttel korábban, június 20-án nyitja meg a tündérek és manók vonulása Sopron utcáin, ahol nemcsak a Lőverek és a messzi földek varázslatos lényei menetelhetnek, hanem azok a gyerekek is, akik már elkészültek saját jelmezükkel.

Soproni TündérfesztiválSoproni Tündérfesztivál

A szombati eseményt aztán maga a királyi pár nyitja meg, majd kezdetét veszi a táncbemutatók, a jelmezversenyek, a koncertek és a szórakoztató mesejátékok sokasága. A kicsiket rajz- és kézműves foglalkozások, tündérfodrászat, arcfestés, bátorságpróbák, ügyességi játékok és még rengeteg más program várja az Erzsébet-kertben.

Soproni TündérfesztiválSoproni Tündérfesztivál

Hogy semmiben se legyen hiány, a hatalmas vásárban Lakomaszeglet is található, ahol egytálételek, fagylaltok és finom teák is kaphatók, a fesztiválra érkező kutyákra pedig külön itatókkal gondoltak. A soproni szállodák is várják a vendégeket, hogy a messziről érkezők is tudjanak hol megpihenni.

A nyár egyik legérdekesebb gyerekeknek készült programsorozatát látogathatjuk meg idén Sopronban, a varázslatos Tündérfesztiválon. Szerezzen ön is felejthetetlen élményt gyermekének, és látogassanak ki erre a páratlan eseményre!

A szoba.hu teljes soproni szállás kínálata itt található.

Hozzászólások

hozzászólás